|
|
Lån  


 
Annonce:


Rens selv tag med hånden
Du skal bruge algefjerner, vand, børste og masser af knofedt. Ifølge reglerne må du bruge de børster og skrabere, du vil, bare de ikke er af metal.
Strålen fra haveslangen må du lave så hård, du overhovedet kan med håndkraft. Mekanisk eller elektrisk hjælp til at øge vandtrykket er forbudt.

Køb et algemiddel og smør det på med en kost. Følg beskrivelsen i brugsanvisningen. Lad midlet få lov til at virke og vask så taget med en stiv gulvskrubbe. Rens alle samlinger med en spartel af træ eller plast og fjern smuds og affald. Skyl efter med vand.
Vil du male taget, skal du vente, til det er helt tørt. Først skal det grundes, dernæst males to gange med tagmaling (eternitmaling).

Kategorier på sider:

Grnt tag Tmning af tagrender Tagrender Kampagnetilbud Hjtryksrenser Byggemarked Hvordan fjernes mos p taget1111 Hvordan ved du om der er asbest i taget1111 Eternit V&lig;rktøj Bolig ting Gr det selv Tagsten Strtag Rens selv tag med hnden Tagrende Gr det selv tagrens Pas p asbest ved tagrensning Tagrens Hvornr skal du lave en tagrensning1111 Tilbud Tagrensning Byggeri


 Du er her: Tagrensning - Netannoncer Tagrensning -