|
|
Lån  


 
Annonce:


Pas på asbest ved tagrensning
Loftet skal dækkes af, når du får renset dit eternittag. Ellers risikerer du at sprede asbestrester over hele loftet og det øvrige hus.

Er taget af eternit og fremstillet før 1987, indeholder det sandsynligvis asbest, og så må du ikke rense det selv. Grundig afrensning med højtryksspuling løsriver asbestfibrene, og uden specialudstyr vil de sprede sig til omgivelserne. Derfor skal du kontakte en virksomhed, der har udstyr og viden til at sørge for, at rensningen påvirker det omgivende miljø så lidt som muligt.

Du skal følge en række regler, hvis du vil rense et tag med asbest. Ifølge Arbejdstilsynet er det forbudt at højtryksspule asbestholdige tage, men du må gerne rense dit asbestholdige bølgeeternittag, med en blød svamp og en svag vandstråle.

Er du i tvivl, så lad være med at arbejde med asbestholdige materialer. Kontakt i stedet en rådgiver eller en håndværker med erfaring på området.

Kategorier på sider:

Tagrender Tilbud Gr det selv Pas p asbest ved tagrensning Hjtryksrenser Byggeri Eternit Kampagnetilbud Hvornr skal du lave en tagrensning1111 Hvordan fjernes mos p taget1111 Tagrende Bolig ting Tagrens Tagrensning Tagsten V&lig;rktøj Tmning af tagrender Byggemarked Gr det selv tagrens Strtag Hvordan ved du om der er asbest i taget1111 Rens selv tag med hnden Grnt tag


 Du er her: Tagrensning - Netannoncer Tagrensning -